Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Gewoon jezelf zijn
is nog best moeilijk!
Het leven leven waar je blij van wordt!
Dat wil jij toch ook?!
Leven vanuit je gevoel
Helpt om te worden wie je bent!
Gelukkig zijn
Wordt je in kleine stapjes
Rust in je hoofd en in je hart
Hoe krijg je dat?
Het moment accepteren
Soms is een kokosnoot, gewoon een kokosnoot!
Previous slide
Next slide

Tessa's Nieuwsbrief - iedere vrijdag inspiratie in je mailbox!

Alsof je een liefdevolle knuffel krijgt – zo voelt het om Tessa’s nieuwsbrief te ontvangen! Begin jouw weekend vol energie!

Je intuïtie laten spreken.Bewust worden van je eigen talenten. Je innerlijke kracht benutten. Ontdek het nu allemaal!

Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe inspiratie! Ontdek praktische tips in hapklare brokken! Kleine smakelijke hapjes inzicht met een snufje humor erbij! “Inspiratie tapas”! Speciaal voor jou!

De nieuwsbrief helpt je bewust te leven en je eigen keuzes te maken!. Je kunt ieder moment benutten om je leven steeds iets magischer te maken, pijn op je levenspad op te lossen en een vrij en blij leven te leven!!

Dus schrijf je hieronder in! -het is gratis!

Voor de zekerheid: Jouw gegevens blijven tussen ons! En als je genoeg hebt van mijn knuffels kun je je op elk moment weer uitschrijven!

Nieuwsbrief

Maak iedere week een stuk leuker door je te abonneren op Tessa’s nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig een nieuwe dosis inspiratie!

Tessa van Rossen

Tessa maakt intuïtie en helderziendheid iets doodgewoons! Ze inspireert graag mensen om hun beste, helderste en vrolijkste zelf te worden!

Tessa ziet iedere dag als een nieuw begin en is gepassioneerd over kriebelen, keuzevrijheid, bewustzijn, intuïtie, voelen en liefde!

Dit alles wel praktisch toepasbaar! Want inzichten toepassen is niet altijd eenvoudig, wel leuk!!

De uitdaging om de beste versie van zichzelf te zijn ondervindt zij zelf als moeder van vier kinderen – met een eigen onderneming, iedere dag!