Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

HSP klachten test

Hooggevoeligheid is een prachtige kwaliteit! We hebben deze nodig om in de wereld empathie en inlevingsvermogen te brengen! Hooggevoeligheid is steeds meer een bekend begrip als wordt dit nog niet door een ieder erkent! Elaine Arron heeft als eerste hoogsensitiviteit in kaart gebracht! Het is een aanrader om haar boek te lezen, al zijn er tegenwoordig veel leuke en leesbare boeken over dit onderwerp geschreven!

Ben jij hoogsensitief? Je kan met de onderstaande vragen testen in hoeverre je klachten ervaart door je hoogsensitiviteit.

Hooggevoeligheid is niet iets wat je af kan leren! Wanneer je jouw hooggevoeligheid nog niet goed onder de knie hebt kan dit leiden tot allerlei problemen. Het is belangrijk om te onderzoeken of je last hebt van deze problemen: dan kun je er eventueel wat aan doen en hooggevoeiligheid leren inzetten als kracht!

Doe de HSP klachten test!

Je hoeft niet aan alle kenmerken van hoogsensitiviteit te voldoen, voordat je jezelf hooggevoelig mag noemen. Er bestaan allerlei nuances als het gaat om de kenmerken van hooggevoeligheid!