Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Wil je ook meer in contact komen met je intuïtie? Je intuïtie sterker maken? Leren je intuïtie te integreren in je dagelijkse leven? Jezelf en je intuïtie meer serieus nemen? Dan is deze cursus iets voor jou!
Volg de cursus Intuïtieve ontwikkeling en merk dat je leven een andere wending neemt! Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling leer je je openstellen voor jouw innerlijke wijsheid! Je oefent aan de hand van praktische oefeningen onder andere in:

 • het zien van aura’s,
 • je leert contact leggen met je gidsen,
 • kunt je voorgevoelens en intuïtie interpreteren,
 • je ontdekt de waarde van je voorgevoel
 •  Je ontvangt uitgebreide informatie over mediteren, concentreren, visualisatieoefeningen en meer!

Het lesmateriaal wordt stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kunt opnemen en onthouden.

De cursus bestaat uit:

 • Uitgebreid lesmateriaal; 16 modules vol interessante kennis!
 • In bijna iedere module vele praktische oefeningen!
 • Interessante en leerzame video’s
 • Ontspanningsoefeningen
 • Inzicht en oefeningen voor het verkrijgen van meer zelfkennis!
 • Ook behoort tot deze cursus een telefonisch of Skype contact met Tessa ter waarde van 65 euro totaal! Eventuele vragen die je hebt over de cursus kun je dan persoonlijk aan Tessa stellen!

Wat leert u?
De cursus Intuïtieve ontwikkeling gaat diep in op intuïtie. Wat is het precies? Welke soorten zijn er? Hoe kan je er optimaal gebruik van maken? Aan de hand van praktische oefeningen leer je beter in contact te komen met jezelf en met je intuïtie! Onderwerpen zoals gevoeligheid, intuïtieve en paranormale waarnemingen en hoe je hier mee om kunt gaan komt uitgebreid aan bod!
Intuïtieve ontwikkeling heeft alles te maken met bewustwording van energie. De betekenis van de aura en chakra’s wordt daarom ook in deze opleiding besproken. Je leert jouw eigen energieveld kennen, ontdekt wat blokkades zijn en hoe je ze kunt oplossen. De cursus Intuïtieve ontwikkeling legt uit hoe u uw leven in balans brengt en waarom dat zo belangrijk is.
Verder wordt aandacht besteed aan interactiekoorden, meditaties, visualisaties en meer. Kortom, met deze cursus leert je alles over intuïtie en hoe je er optimaal gebruik van kunt maken!
De cursus Intuïtieve ontwikkeling is een absolute aanrader voor iedereen die zich intuïtief wil ontwikkelen. Na afronding van deze cursus weet je hoe je contact maakt met je innerlijke stem en kun je vertrouwen op jouw intuïtie en je innerlijke wijsheid!

Met de cursus Intuïtieve ontwikkeling krijg je meer zelfinzicht, leer je bewuster leven en zet je stappen naar een intuïtiever en gelukkiger bestaan.

De cursus volg je in een eenvoudige online omgeving waarbij je je vorderingen kunt bijhouden, oefeningen kunt doen en vragen kunt beantwoorden. Hieronder zie je een kort filmpje over het inloggen en de cursusomgeving!

 

Direct aan de slag?

Schaf dan direct je online cursus aan!