Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Gewoon jezelf zijn
is nog best moeilijk!
Het leven leven waar je blij van wordt!
Dat wil jij toch ook?!
Leven vanuit je gevoel
Helpt om te worden wie je bent!
Gelukkig zijn
Wordt je in kleine stapjes
Rust in je hoofd en in je hart
Hoe krijg je dat?
Het moment accepteren
Soms is een kokosnoot, gewoon een kokosnoot!
Vorige slide
Volgende slide

Wilt u een afspraak maken met Tessa, dan kunt u daarvoor gebruik maken deze online agenda!

Lees voor het maken van uw afspraak a.u.b. het volgende door!!

Omdat ik vaak in gesprek ben, is het lastig via de telefoon afspraken te maken. Mocht het maken van een afspraak via onderstaande online agenda niet lukken of u komt er niet uit, dan kunt u mij natuurlijk mailen! Dit kan via info (Apenstaartje) tesssa.nl.  Ik neem dan contact met u op.

Ik werk aan de hand van vragen, onderwerpen of doelen die u heeft.  Wanneer u een afspraak maakt verteld u dan a.u.b. kort uw doel of vraag! 

Op deze wijze kan ik vooraf beter invoelen en u beter van dienst zijn!  U boekt de tijd die u wenst. In de sessie bespreken we samen wat we gaan doen: Coaching, Reading, EMDR, relatietherapie, hypnose etc.

  • Na het maken van een afspraak dient u DIRECT PER MAIL een AFSPRAAKBEVESTIGING  te ontvangen! Wanneer u geen afspraak bevestiging heeft ontvangen heeft u dus GEEN afspraak.
  • U kunt uw sessie op de dag zelf contant voldoen. We hebben géén pinapparaat!
  • Aan het begin van een behandeling of eerste sessie dien je een behandelovereenkomst te ondertekenen: Deze kunt u onderaan deze pagina downloaden
  • Op iedere sessie/consult zijn de algemene voorwaarden van Tessa van Rossen van toepassing. Deze kunt u onderaan deze pagina downloaden

Referenties

Deze organisaties consulteerden Tessa

Persoonlijke referenties

Door jouw advies kon ik een keuze maken tussen twee dingen waar ik niet tussen wilde, maar toch moest kiezen! Ik was zo blij met jouw inzichten! Er viel een last van m'n schouders! Dank je wel!
Tessa je bent een topper, juist omdat je jezelf bent...je laat mensen zelf hun onderbewuste ik aanvoelen waardoor dingen soms gewoon helder zijn. Dankjewel voor je goede zorgen, je hulp en je positive vibe. Ik had nooit vragen maar kreeg wel antwoorden van je, dat maakt je zo bijzonder. Je bent een mooi, oprecht mens.
Tessa, ik ben superblij dat ik 3 jaar geleden jij je ben geweest. Ik heb hierdoor bepaalde beslissingen genomen waar ik nu nog achter kan staan, zonder dat het me negatieve energie kost...achteraf bezien had ik je nog wat willen vragen maar ja...je schrok ook zienderogen van de foto die ik je liet zien..m dat maakte dat ik voelde dat je de waarheid sprak en ik gelijk had met mijn gevoel waar ik al jaren tegenaan vocht. . Je bent een Super vrouw! X
Ik vind je een prachtig mens. Je hebt me zo goed geholpen met je inzichten. Helemaal raak!
Ik ben al meerdere keren bij je geweest en ook samen met mijn dochter. Zij stelde toen een vraag voor haar schoonzusje en inderdaad heb je gelijk gekregen Tessa ook voor mij ben je een lief eerlijk en oprecht persoon.
k ben al meerdere keren bij je geweest en ook samen met mijn dochter. Zij stelde toen een vraag voor haar schoonzusje en inderdaad heb je gelijk gekregen Tessa ook voor mij ben je een lief eerlijk en oprecht persoon.
Soms zeg je iets en dan kom ik er pas maanden later achter wat je bedoelde! Die zaadjes -zoals jij ze noemt- die je plant zetten me steeds opnieuw aan het denken!
Tessa wat ben ik blij dat je me vertelde waar mijn zus ongeveer woonde! In de streek die je aanwees zette ik een advertentie en lang verhaal kort, ik heb haar gevonden! Ben je zo dankbaar!
Je bent altijd respectvol. Zowel naar mij als mijn ex-man. Mede dankzij jou zijn we op een goede manier uit elkaar gegaan. Onze vriendschap heeft de scheiding overleefd, wat een geschenk!
Ik vond het eerst wat eng om naar een helderziende toe te gaan! Maar jij bent zo down to earth, dat ik al snel zat te lachen op je bank. Ook al zei je een paar flink rake dingen, het leek net alsof de confrontatie met mijzelf minder zeer deed door de manier waarop je het bracht! Je hebt me een zet gegeven in het werken aan mijzelf en nu voel ik me gelukkiger dan ooit!
Dank zij jou heb ik de sprong gewaagd! Ik werk nu voor mijzelf! Ik had het jaren eerder moeten doen!
Een paar per jaar kom ik naar je toe, je weet de complexiteit van mijn bedrijf zo eenvoudig voor me neer te leggen dat ik oplossingen zie waar ik voorheen in de knoop raakte! Dank je wel!
Hoe kan je toch altijd zoveel zien! En die boodschap dat gedicht wat je voor me doorkreeg heeft me op de been gehouden!
Je bent een schat! Je zei me dat je niet meer met overleden personen werkte en toch gaf je een boodschap door van mijn eigenwijze vader. ‘hij liet zich lastig opzij drukken’ zei je tegen mij. Dat was nou echt mijn vader!
Nog nooit meegemaakt dat iemand mij zo goed kende, en dat terwijl ik je nog nooit had ontmoet! Respect!
Vorige
Volgende

Nieuwsbrief

Maak iedere week een stuk leuker door je te abonneren op Tessa’s nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig een nieuwe dosis inspiratie!

Tessa van Rossen

Tessa maakt intuïtie en helderziendheid iets doodgewoons! Ze inspireert graag mensen om hun beste, helderste en vrolijkste zelf te worden!

Tessa ziet iedere dag als een nieuw begin en is gepassioneerd over kriebelen, keuzevrijheid, bewustzijn, intuïtie, voelen en liefde!

Dit alles wel praktisch toepasbaar! Want inzichten toepassen is niet altijd eenvoudig, wel leuk!!

De uitdaging om de beste versie van zichzelf te zijn ondervindt zij zelf als moeder van vier kinderen – met een eigen onderneming, iedere dag!