Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Het eerste Healing event was super mooi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wauw wat was het gaaf dat alle mensen die op mijn healing event kwamen zo enthousiast en liefdevol waren! Ik ben zo enorm dankbaar en blij! We hebben maandenlang hard gewerkt en gekeken hoe we het event zo goed mogelijk konden starten. Naast wat opstartproblemen was de energie heel fijn en de mensen zo mooi en warm! Dank je wel aan ieder die een liefdevolle bijdrage heeft geleverd!

Tijdens het volgende healing event zullen we de opstelling aanpassen en gaan we meer de diepte in.

Ik moest nog even wennen en zocht nog naar een goede vorm. Gevoelsmatig ontstaat deze gaandeweg en tijdens de volgende events zal ik de verbindingen gebruiken om groepshealing te verdiepen en ook wil ik wanneer ik meer vertrouwen krijg mij meer openstellen om boodschappen van mijn helpers rechtstreeks door te geven zonder de “tessa vertaling”.

Ik zal meer door de zaal lopen om, daar ook individueel te werken vanuit mijn gevoel zodat ook mensen die niet hun vinger opsteken gehoord worden! Daarnaast zal ik meer boodschappen door geven en wil ik per event ook een thema aanroeren.

Tijdens het healing event van 25 augustus zal ik het thema ‘verbindingen’ inbrengen. Hierdoor kun je voelen en zien hoe energie verbindingen tussen bijvoorbeeld partners, collega’s en vrienden voelbaar zijn maar ook gebruikt kunnen worden om de relatie te verbeteren! De komende tijd zal ik in mijn blogs ook aandacht besteden aan dit onderwerp!

Je kunt met iedereen en alle levende wezens verbindingen aangaan. De manier waarop je dat doet, de intensiteit van de verbindingen etc. Daar kun je met je bewustzijn in leren werken!

Wil je een korte impressie zien van het Healing event? Klik dan hier!

Tijdens het event ontvang je altijd een healing!

Je ontvangt een healing die jouw energieveld schoon maakt en vult met helende energie en een beschermlaag plaatst en daarnaast inzichten en boodschappen gericht op jou als persoon. Wanneer je je opgeeft wordt je onderdeel van de groepsresonantie van het Healing Event en vind de helende energie ook jou, wanneer jij dat wenst en toestaat!

Wat voel je?

Tijdens het event gaf ik al aan dat tijdens de healings veel kunt voelen fysiek maar dat het ook voorkomt dat je juist niet zo veel voelt tijdens het event. Dat betekent dat je de dagen erna vaak het effect begint te voelen. Dan is de inwerktijd iets langer maar het effect niet minder!

Het afgelopen event was natuurlijk de eerste die we hebben gehouden en ik kreeg na afloop vele mooie reacties.

Van een lieve mooie dame kreeg ik op de mail te horen: ‘De dag na het event voelde ik me wat moe. We zijn nu een aantal dagen verder en ik wil je toch even laten weten dat ik me een stuk energieker voel. De healing had echt even tijd nodig. Heb vandaag weer gewerkt en nu niet overprikkeld of uitgeput. Zo bijzonder! Dit kon ik me een week geleden niet voorstellen, ik was na een dag werken uitgeput!’

Ik voelde de energie stromen en ik werd helemaal warm!”

“Tijdens het event voelde ik af en toe tintelingen en de dag erna in mijn bed voelde het alsof mijn ruggenwervels doorstroomden met energie en er iets werd ‘rechtgezet’.

Anderen noemden ‘warme sfeer’, ‘oprecht’, ‘toegankelijk’, ‘wordt met liefde gegeven, dat is voelbaar!

Onder deze blog schrijf ik de andere reacties die ik kreeg. Ik werd er bijna verlegen van!

Ik zou het heel fijn vinden om samen met jullie het Healing event steeds verder vorm te geven! Zodat we met zijn allen ons bewustzijn steeds verder kunnen vergroten en diepere healings kunnen geven!

Help!

Ik ben nog op zoek naar iemand die me kan helpen om het event ook live te kunnen streamen zodat mensen thuis die niet in staat zijn om te komen ook mee kunnen doen. Heb jij daar verstand van of ken je iemand die dat kan wil je mij dan benaderen? Ook iemand die handig is met microfoons of geluid is welkom!

Flits App

Tijdens het healing event heb ik mijn Flits app gepresenteerd. Je helpt jouw wensen manifesteren en helpt ondertussen ook andere mensen met hun wensen! Wil je daar meer over weten lees dan hier verder! Of download hem hier (android) of hier (apple)!

Praktisch

De opstelling zal vanaf het volgende event in cirkel vorm worden opgesteld. Dit wilde ik eerder ook graag maar kon ik kosten technisch niet rond krijgen, ik had er gewoonweg het geld niet voor. Ik heb na het event van 23 juni de hulp aangeboden gekregen van een fantastische timmerman die voor mij een podium wil maken in een cirkelvorm! Ik ben hem nu al heel dankbaar!

Ik probeer de toegangsprijs zo laag mogelijk te houden. Zodat het voor iedereen toegankelijk is. Ik zal mijn best doen steeds iets met de aankleding van de ruimte te doen waardoor het steeds gezelliger wordt! Ik kreeg gelukkig veel reacties die aangaven dat ze de ruimte prima vonden, een enkeling vond dat het nog wat beter aangekleed kon worden, er wordt aan gewerkt!

Ik kreeg van sommige mensen het verzoek de entreeprijs hoger te maken en de consumpties gratis. Ik overweeg dat. Alleen ik moet de mensen achter de bar ook een vergoeding geven en bepaalde dingen zoals water en bekers etc moet ik ook inkopen. Dus dan zou ik toch een euro meer moeten rekenen per persoon voor het entree kaartje. Ik vind het op zich wel een goed idee! Mocht er iemand een ander goed idee hebben dan hoor ik het graag!

Oh en dit event had ik stoelen gehuurd. Ik kreeg van één persoon te horen dat haar stoel niet zo lekker zat.  Ik ben aan het sparen voor fijnere stoelen. Dus ook daar wordt aan gewerkt!

Ik heb nu al een aantal mensen extra gevraagd om te helpen bij het volgende event. En ook aan meer parkeerplaatsen voor de deur wordt gewerkt zodat je niet meer van de parkeerplaats hoeft te lopen, dat scheelt weer!

Reacties:

‘ik voelde echt energie toen tessa mij aanraakte!’, ‘Heel fijne sfeer. Goed georganiseerd’. ‘Tessa legt het duidelijk uit en je geeft goede aanwijzingen om aan mezelf meer te gaan werken.’

‘Mooi event, het heeft antwoorden op mijn eigen vragen gegeven over healing aan anderen. Van hoofd naar hart met helpers en gidsen????????’

‘Leerzame middag/ energie van gekregen’

‘Vond het heel positief en fijn dat je op deze manier de mensheid wil helpen en mens individueel. Voelt intuïtief als nodig dus dank je!’

‘Mooie fijne dag!’

‘Wel, ik heb echt het idee dat ik een stuk verdriet heb losgelaten en dat ik de energie voelde stromen in mijn versleten pols.’

‘Ik ben je heel erg dankbaar????????’

‘Ik voelde de afgelopen tijd dat ik de tekenen die ik kreeg niet meer kon negeren en toen kwam dit event op Facebook voorbij. En het heeft me veel gebracht, vooral omdat je mij er op het allerlaatst nog doorheen hebt gesleept. Ik had het nodig om te horen dat ik er zelf ook mag zijn en niet alleen voor anderen hoef te zorgen. En wie weet heb ik je healing nog wel een keer nodig. Ik ben je dankbaar en iedereen die daar was, in wat voor gedaante dan ook.’

‘Was zeer mooie ervaring. Veel bevestiging gekregen dat ik op de goede weg zit. Ook nog wat nieuwe info gekregen die ik (proberen) toe te passen. Veel dank!’

“Ik voel dat het iets in werking heeft gezet.”

“Was een bijzondere unieke ervaring”

“Het voelde goed en veilig aan en… als een cadeautje. Er was een goede balans tussen een vast programma en spontane momenten; ruimte voor wat zich aandiende. Ook mooie (live) muziek, heerlijke meditaties op het juiste moment en humor!

“Fijne locatie, knus, niet al te groot”

“Ik vond het (en jou!) bijzonder en inspirerend , laagdrempelig en er hing een fijne sfeer”

“Ik ben nog steeds de energie aan het ervaren, mooi!”

“Ik kwam echt even om mijn energie weer aan te vullen. De verbondenheid die je met anderen deelt is bijzonder. Je komt alleen, maar bent niet alleen.”

“Ik weet niet of deze vorm mij past maar vindt het wel een bijzondere ervaring!”

“Graag wil ik veel van je leren en mensen naar je brengen waarvan ik vermoed dat ze bij jou de hulp kunnen vinden die ze nodig hebben. Het healing event is dan een fijne laagdrempelige manier om ze alvast een eindje op weg te helpen.”