Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Flits app is mijn cadeau aan jou!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tijdens het healing event heb ik kort de Flits app gepresenteerd! Ik heb van mijn spaargeld een app laten ontwikkelen die jou kan helpen je wensen te manifesteren. Het is een app die wetenschappelijk onderzochte feiten samenbrengt en jou en anderen ondersteunt in het richten van jouw energie en manifestatiekracht!

De app helpt:

  • Je jouw aandacht bewust te focussen hierdoor verander je jouw focus. Je traint je gedachten om zich te focussen op wat je wenst in je leven
  • Je wordt je bewust van wat je echt wilt!
  • Je leert jouw energie te sturen met je aandacht
  • De manier waarop je flitst helpt negatieve emoties te verzachten of op te lossen
  • Mensen hebben een biologisch mechanisme dat weet en voelt wanneer mensen energie nodig hebben. Er begint een spontane helende energie uitwisseling wanneer je bijvoorbeeld een foto ziet van een persoon met een hulpvraag of fysieke nood. Dat mechanisme wordt ingezet in de app
  • Tijdens het flitsen met jouw persoonlijke wensen zie je af en toe een foto van een persoon met een hulpvraag voorbij flitsen. Hierdoor geef je automatisch een flintertje positieve energie aan die persoon. Die persoon ontvangt door de vele mensen die flitsen een extra energie boost die hem of haar helpt de zelfgenezende energie te vergroten en te helen of de gezondheid te verbeteren.

Je kunt jouzelf of een andere persoon die onder jouw bewind staat opgeven met een hulpvraag door een foto en de hulpvraag in te dienen via de app of via de mail: tessavanrossen @ gmail.com

Het moet een foto zijn waarop de ogen goed te zien zijn zoals een profielfoto. (dus geen zonnebrillen of beademingsapparatuur)

De flits app is GRATIS en blijft ook gratis. Er zijn en komen geen advertenties. Wanneer je de flits app alleen wilt gebruiken voor jezelf en dus niet wilt flitsen voor anderen, alleen dan betaal je een bedrag van 10 euro.

Het is echt een geschenk van mij aan jou, om je te helpen je bewust te worden van je eigen manifestatiekracht en je vermogen om ook anderen te ondersteunen. Voor meer informatie of wetenschappelijke inzichten achter de Flits app kun je verder lezen op mijn website!

Je kunt de Flits app downloaden via de play stores met behulp van de QR code in deze blog of de onderstaande links!

Android Play Store

Apple store

Ik heb ook deze animatie gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe je de Flits app praktisch kan gebruiken!

Zie ook de omschrijving daaronder!