Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Wie woont er in jouw hoofd? (Short Blog)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hoe praat jij tegen jezelf?

Woont er in jouw hoofd een negatieve stem? Die commentaar geeft of hoge eisen stelt?

Dat kan jou enorm beïnvloeden. Je stemming, je plezier en gewoonweg je levensvreugde kan uit je worden geperst wanneer de stem in jouw hoofd vijandig is. Deze vorm van zelfmishandeling is onzichtbaar maar door velen gekend! Herken jij dit ook? Wordt je dan bewust van hoe de stem tegen jou praat! En ga er eens mee in gesprek… De stem wil je eigenlijk beschermen door je zo negatief te behandelen probeert hij te voorkomen dat je faalt of op een of andere manier pijn ervaart. Hij is echter zo sterk geworden dat de stem je niet meer helpt maar onderdeel wordt van de pijn die hij feitelijk wilde voorkomen! De eerste stap hieruit is bewustwording. De tweede stap integratie… Wanneer is de stem ontstaan, wat is zijn doel en welke pijn zit eronder?

Bekijk ook mijn filmpje hierover!