Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Restenergie (Short Blog)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Restenergie is energie die achter kan blijven op een locatie. Meestal is dat na een gebeurtenis waarbij emotionele energie wordt afgestaan, zoals bij een ongeval of misdrijf.

Wanneer je de trap op loopt en je valt bijna dan slaat de schrik je om het hart en je denkt wellicht: ‘OMG ik was bijna dood!’.

Je schrik, je angst en de energie rondom je gedachten worden als een energiepakketje op die trap gegooid. Wanneer iemand anders of jijzelf daar op een ander moment doorheen loopt, kan deze dat energie-afvalpakketje als een pacman in zich op zuigen. Je kunt dat dezelfde soort emoties en gedachten ervaren. Iets in de trant van ‘oh wat een enge trap’ of ‘ik voel me hier niet veilig!’ De energie wordt op die manier vrij vertaald door jouw hersenen.

Restenergie is iets wat paragnosten lezen wanneer zij op misdaadlocaties staan. Dit is ook de reden dat zij soms precies kunnen aanwijzen waar en hoe het slachtoffer lag. Juist misdrijven gaan vaak gepaard met hevige emoties en dus blijft er vaak een grote emotionele lading aanwezig.

Sommige mensen -zoals ikzelf- zijn fysiek mediums. Ik kan op een dergelijke locatie contact maken met dergelijke (rest) energie, maar transformeer die energie dan ook vaak. Dat wil eigenlijk zeggen dat ik een soort energetische schoonmaker ben. Ik ruim restafval op door het op te nemen, door te werken en getransformeerd weer los te laten.

Kijk hier het filmpje over restenergie.