Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Burn out (Short blog)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Opgejut en uitgeput? Burnout? Herken jij dat gevoel?

Misschien kennen we het allemaal wel. Net als over veel dingen in het leven zie ik de positieve kant van opbranden. Dat wat er was, brand af en je moet het vanaf het fundament opnieuw opbouwen. Door de brand is het fundament zichtbaar en wanneer je ziet dat er daar iets scheef zit (zoals levenservaringen, pijn, overtuigingen, je opvoeding, wat dan ook!) Dan kun je er aan werken zodat je niet (weer een scheef) bouwwerk plaatst wat vatbaar is voor ontbranding!

Wanneer je kunt leren inzien wat maakt dat je zo met jezelf omgaat. Weinig grenzen stelt, alsmaar door gaat. Sterker wilt en moet zijn dan ieder ander. Wanneer je jezelf in en door die burn out steeds beter leert kennen, omdat je door de uitputting niet anders kan dan met jezelf samen te zijn! (Mooi mooi mooi!) Dan zie je dat alles leidt tot een beter inzicht, meer bewustzijn en keuzes die je kunt maken om je beste leven te leven!

Kijk ook mijn insta real over burn out!