Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met een overleden moeder in gesprek

Facebook
Twitter
LinkedIn

Alle mensen bestaan uit energie en in de energie is informatie opgeslagen. Zowel van levende als overleden personen kun je op die manier informatie ontvangen die je alleen nog maar hoeft te vertalen!

Praten met overleden personen doe ik niet meer zo graag. Dit doe ik niet meer omdat het heel lastig is om mensen tevreden te stellen. Ik kan niet vooraf zeggen of het contact zinvol en inhoudelijk gedetailleerd zal zijn. Ik heb daar geen invloed op. Bovendien zijn de verwachtingen van mensen vaak erg hoog en vind ik het lastig om mensen teleur te stellen. Wanneer ik het koosnaampje van hun eerste witte konijntje van in hun prille jeugd, niet kan uitspreken zijn sommige mensen teleurgesteld. Daarnaast is contact met overledenen voor mij als trance medium ook niet altijd even gezond.

Dus heb ik aangegeven dat ik niet meer werk met overleden personen. Behalve dan heel, heel soms in bepaalde hoge-uitzondering-situaties.

Zo sprak ik laatst een overleden moeder. In ons contact kon ik haar gelukkig vrij goed vertalen. Het was bijzonder omdat ik te horen kreeg dat zij niet zo goede moeder was geweest en dat zij haar dochter tekort had gedaan. Dit is niet iets waar mensen voor uit komen. Maar zij was speciaal gekomen voor haar dochter om haar deze boodschap te geven. Ze bood haar excuses aan en vooral erkenning voor de pijn van haar dochter die mij consulteerde. Het gaf enorm veel duidelijkheid en ook vielen puzzelstukken op hun plek.

Wat ik bijzonder vond was dat ik met haar kon communiceren op verschillende niveaus. Zij was al langer geleden overleden en ik kon begrijpen hoe zij was geweest als moeder van mijn cliënte. Tegelijkertijd voelde ik waar zij nu stond in haar ontwikkeling en in dat opzicht was haar energie prachtig en haar inzicht groot. Iets wat je aan de hand van de feiten tijdens haar leven niet zo had kunnen zien.

Ik was dankbaar voor de informatie die doorkwam en de dochter ging met een goed gevoel naar huis.

Toch is het lastig. Want overleden personen kunnen voor mij heel levend aanvoelen. Vaak wanneer ik contact met hen leg maak ik ook contact met hun overlijden en daar merk ik dan wel aan dat zij zijn gestorven. Vooral omdat mijn lichaam het me vertelt. Maar als ik dat niet zou voelen zou het voor mij net zo goed een levend persoon kunnen zijn.

Veel mensen begrijpen dat niet. Maar voor mij is energie “energie”. En levende of overleden personen bestaan allemaal uit dezelfde energie. Vaak doe ik tijdens een reading mijn ogen dicht zodat ik niet wordt afgeleid door wat ik met mijn gewone ogen zie en duik ik onder in een andere wereld. Mensen ‘vertellen’ me dan hoe zij zich voelen, wat er speelt en waar het pijn doet. Zonder dat ze hun mond gebruiken. Het is energieoverdracht. Dat vind ik fijn!

Soms is het nodig om op die manier met mensen te communiceren. Zodat we sneller tot de kern komen. Ik zie niet alles en krijg niet alles door, maar er ontstaat vaak wel een helder beeld van situaties.

Bij Jeff was dat ook zo. Een ondernemer die zijn onderneming wilde uitbreiden. Voor mijn gevoel een goed plan, alleen ik voelde dat er problemen waren met zijn compagnon. Er was -zo kreeg ik door- onduidelijkheid in de afspraken die zij hadden gemaakt en dit zorgde voor wrijving en onvrede. Het zou de uitbreiding van het bedrijf kunnen blokkeren. Hoewel ik niet exact de inhoud van de afspraken te zien kreeg, wist ik wel voldoende om mijn vinger op het probleem te leggen, waardoor Jeff zijn stappen kon ondernemen naar een oplossing voor zijn bedrijf!

Levende en overleden personen. Ze hebben allemaal wat te vertellen. Zelfs al kunnen ze niet (meer) praten. Energie spreekt altijd!

We dragen allemaal informatie en deze informatie kun je opvangen en vertalen met je eigen hersenen die daarbij fungeren als een ontvanger.

Leuk “weetje” is overigens dat wetenschappers onderzoek doen naar familieopstellingen. Hetgeen ze nu hebben kunnen herhalen binnen een wetenschappelijke setting is dat wanneer zij representanten plaatsen voor een persoon in een veld, vrijwel alle representanten op die plek dezelfde informatie doorkrijgen. En dat zijn niet-mediums. Dus mensen zonder spirituele of paranormale aspiraties! Dat vind ik nou leuk… Want binnen de juiste kaders kunnen we allemaal energie-informatie ontvangen, als we maar weten hoe we het moeten ontvangen en vertalen!

Dat is niet eng, maar gewoon leuk en boeiend!