Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ik verricht wonderen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen! Toch is het zo! Op dit moment verricht mijn lichaam wonderen. Ik genees mijzelf! De dokter en het gips hielpen en helpen mijn hand en arm in een positie te blijven zodat mijn lichaam sneller zijn werk kan doen. Het verrichten van een wonder kost tijd! Zo’n zes weken, maar dan heb je ook wat! Zelfgenezing is een groot wonder en toch zijn er steeds meer mensen die dat kunnen! Van de meest vreselijke ziektes herstellen zij zichzelf!

Hoewel mijn wonder een klein wonder is, zijn er veel mensen die hele bijzondere wonderen verrichten! Ze genezen van kanker of een andere levensbedreigende ziekte. Mensen worden gereanimeerd en keren terug van de dood! Wij mensen zijn bijzondere wezens!

Wij zijn in staat tot zelfgenezing. We hebben het placebo effect, wat dat bewijst! Wanneer wij geloven dat we een werkzaam medicijn krijgen. Het liefst een medicijn dat wordt gegeven door een dokter in een witte jas, die vertrouwen uitstraalt. En dan ook nog een rode pil (geen blauwe). Dan genezen we. Alsof we een echt medicijn hebben gekregen. Soms doet het placebo effect (onze zelfgenezing) zo goed zijn werk dat het net zo goed werkt als het echte medicijn!

Hebben we dan geen medicijnen nodig?

Jawel, voorlopig nog wel. Zolang we nog onvoldoende vertrouwen hebben in onze eigen kracht, zolang we nog geloven dat we het nodig hebben, hebben we ze nodig als hulpmiddel om ons te geleiden naar genezing. Toch is het bijzonder dat we weten dat we het zelf doen! Maar dat we nog niet de sleutel gevonden hebben om het zelfgenezende vermogen bewust toe te passen.

Het meest dichtbij komen technieken die gebruik maken van de verbeeldingskracht en het onderbewustzijn, welke we opdrachten kunnen geven om onszelf te genezen, pijn en andere kwalen te laten verdwijnen!

Vertrouwen en geloof, in jezelf. Dat zijn sleutelwoorden tot ons zelfgenezende vermogen. Niet je kracht weggeven aan andere mensen maar je eigen kracht erkennen! Wanneer je je zelftwijfel laat varen ben je tot enorm veel in staat! Zelfs zonder helende techniek! Samenwerking met andere mensen helpt overigens enorm om ons te verzachten naar onszelf. Om aan te kijken wat een ziekte of kwaal veroorzaakt. Wanneer een therapeut of arts mee kijkt in je proces wordt jouw energie sneller in beweging gezet dan wanneer je het alleen doet. Ook kijkt iemand van buiten jouw systeem objectiever en kan er soms een ander licht op schijnen. Of heeft meer kracht om iets te veranderen!

Dit wordt vooral veroorzaakt door de uitwisseling van energie. Deze gelijkwaardige uitwisseling biedt de mogelijkheid om je eigen energie en inzichten te versterken en zo sneller tot genezing te komen! Omring jezelf dus met mensen die je inspireren het beste uit jezelf te halen! Geef en ontvang, zorg voor balans en dan stroomt je energie het best en worden veel blokkades netjes opgeruimd!