Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Workshop vind je zielsmissie een succes!

Facebook
Twitter
LinkedIn

De eerste workshop ‘vind je zielsmissie!’ was super leuk, hoe bijzonder om de diepere laag van ons bestaan te voelen!

Het mooie van de workshop is dat je niet alleen inzicht krijgt in je levensmissie maar ook in de werking van jouw ziel. Veel mensen denken: wat wil mijn ziel dat ik doe? ‘Moet ik bakker of schrijfster worden?’ Echter de ziel zal niet tegen de persoonlijkheid op aarde zeggen wat hij moet worden of hoe hij zijn werkelijkheid moet inrichten. De ziel geeft wel aanwijzingen over wat hij hier komt doen en wat hij wil leren en deze aanwijzingen zetten wij in deze workshop op een rij!

Jouw ziel wil in dit leven bepaalde vaardigheden en talenten uitdiepen of juist ontwikkelen.

Voor mij is een zielsmissie: een of meerdere doelen van je ziel. Een doel waarmee of waarin de ziel zich wil ontwikkelen. Deze ontwikkeling komt ten goede aan de groei en het bewustzijn van de ziel en is dienend voor anderen.

Er zijn verschillende zielsopdrachten waarmee een ziel ter aarde komt. Het is er nooit slechts één. Bovendien is een doel vaak multidimensionaal! Het dient ten goede aan de groei van de ziel en de andere zielen daaromheen!

Wanneer je werkt aan je levensmissie of hem hebt behaald zorgt het ervoor dat je je op de flow voelt.  Het voelt blij, tevreden, open, energiek, enthousiast, stil, stromend etc.

Een levensmissie werkt door op alle niveaus van ons bestaan: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en spiritueel

Levensdoelen hebben vaak raakvlakken met:

  1. Verbinding met onszelf en
  2. Verbinding met anderen en de wereld om ons heen
  3. het oplossen van karma
  4. het aanleren van nieuwe (ziels) vaardigheden of het toepassen en verdiepen van eerder geleerde vaardigheden.

De manier waarop de ziel dit wenst te doen wordt duidelijk in de workshop. Dus niet ‘jouw ziel wenst als bakker te leren zorgen voor anderen’. Maar wel ‘jouw ziel wenst compassie en zorgzaamheid te leren!‘. Dus niet: ‘je ziel wil dat je gaan scheiden van je man!’, maar wel ‘je ziel wenst te leren vanuit compassie voor zichzelf te leren leven’. Dus niet: ‘jouw ziel wenst een nieuw boek te schrijven’ maar wel, ‘jouw ziel wenst een boodschap te verkondigen en zoveel mogelijk mensen deze boodschap aan te steken. Deze boodschap heeft te maken met zelfliefde.’

Je kunt in de workshop vragen stellen en je levensmissie in beeld krijgen! Jouw energieveld zal je antwoord geven!

De manier waarop we tot inzicht komen versterkt het contact met jouw ziel en zorgt ervoor dat je meer in verbinding komt te staan met je levensmissie! Ik heb al weer zin in de volgende workshop! Jij ook?!!

Schrijf je dan hier in!

(Oh en ben jij iemand die al inzicht heeft in de contouren van zijn zielsmissie? Maar wil je deze verder concretiseren? Dan kun je wellicht deelnemen aan onze vervolgworkshop! Mail dan om even van gedachten te wisselen naar info apenstaartje tessavanrossen. nl )