Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oerbrul

Facebook
Twitter
LinkedIn

Een meisje met anorexia werd opgesteld. De vader volgde, de moeder en enkele familieleden. De energie van het veld wees ons op voorouders. Mijn collega voelde in en kwam uit op voorouders in de vaderlijn. Een tak van de familie waar volgens zeggen ‘niks mis mee was’.

In mijn geestoog zag ik echter schedels. Alsof er een weg geplaveid was met schedels waarover de voorouders liepen…

Toen ik dat benoemde ontstond er onrust in het veld. De representanten begonnen te bewegen op hun plek.

Toen ik in de positie van de kleindochter ging staan voelde ik hoe de energie zich opbouwde. Een enorme gekanaliseerde woede stroomde door mij heen en mijn hoofd viel naar achter en ik slaakte iets waarvan ik niet anders kan zeggen dan dat het een BRUL was. Een geluid dat uit mijn tenen kwam. En via mijn hart en stem naar buiten vloeide… Het veld werd opengebroken en licht kon naar binnenstromen. De kracht van deze transformatie heelde meerdere generaties en ook de kleindochter werd hierdoor geraakt en de kant van heling op gezet.

Energie stroomt op haar eigen wijze, wanneer je het toelaat! Wanneer ik had gevochten om deze innerlijke beweging tegen te gaan had deze heling niet kunnen plaats vinden en was transformatie achterwege gebleven. Door in diep contact te staan met het weten en contact te kunnen maken met de lichtkracht kon deze stromen. Ik ben dankbaar voor deze mogelijkheid en voel me diep geraakt!