Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Liefde, respect en verdraagzaamheid!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hoe lastig is het om in deze tijd je eigen koers te varen? Te midden van de veelheid aan informatie, censuur en propaganda.

De energie is voor mij voelbaar aan het veranderen! Ik voel het letterlijk in mijn lichaam, mijn stemming en ook mijn doorgevingen (channelingen) geven dit aan.

Het lijkt alleen ogenschijnlijk niet zo te zijn!

Wereldwijd wordt er een schadelijk systeem steeds meer zichtbaar. Wanneer je om je heen kijkt zie je de effecten van de massahypnose nog enorm zichtbaar.

Ik vergelijk het met een dierbare waarvan je weet dat deze in een ‘foute relatie’ zit. Deze dierbare vriendin wordt bijvoorbeeld geslagen door de partner. Keer op keer, maand na maand wordt er beterschap beloofd, en ondertussen wordt het erger en worden er steeds hardere klappen uitgedeeld. Jouw dierbare vriendin wordt steeds meer geïsoleerd en uiteindelijk mag deze jou niet meer zien van de partner! Je wordt volledig buitengesloten en je dierbare is geïsoleerd, kwetsbaar en alleen.

De dierbare belt je misschien stiekem nog eens op. En zegt: ‘ik weet wel dat het niet klopt, maar hij beloofd beterschap’. Of; “We hebben al zoveel meegemaakt, ik kan er nu niet (meer) mee stoppen!’

Jij en ik weten dat stoppen altijd kan. Soms wordt je gewoonweg wakker en besef je dat je een weg bent ingeslagen die niet meer past. Of waarvan je eerst dacht dat deze goed was maar nu niet meer goed voelt. Je mag van gedachten veranderen. Zo leek eerst het huis waar je ging wonen fantastisch en enkele jaren later, wil je dan toch verhuizen. Was je dan eerder gek toen je het huis fantastisch vond? Nee je hebt gewoonweg een nieuw inzicht opgedaan en gaat een ander keuze maken. Je volgt je ontwikkelingsspoor, je ziel, je hart, je innerlijke stem of wat dan ook en veranderd je koers. Heel eenvoudig.

Jouw dierbare vriendin in de foute relatie kan kiezen om -ondanks alle tijd, moeite en fysieke pijn, zelfs medisch ingrijpen- te stoppen met deze relatie, om zo een betere relatie met zichzelf aan te gaan!

Om te kiezen voor gezondheid, geluk, steun, saamhorigheid en liefde van anderen!

Jij kan het ook! Kijk door de illusie!

Wanneer je aan je scherm gekluisterd bent en de media volgt dan wordt er een illusie gesponnen van  een wereld vol ellende, ziekte en angst. Deze illusie is als een masker van het oude systeem.

Dit masker volgen zonder te kijken wat er onder dit masker zit is als het volgen van een wolf in schaapskleren!

In mijn werk help ik mensen om zich van oude patronen, denkbeelden, pijn en trauma’s te bevrijden zodat er helder zicht ontstaat!  Zoals je op persoonlijk vlak je patronen kunt leren kennen, zien en bevrijden, is dit nu ook in de maatschappij zichtbaar aan het worden.

Velen ontwaken uit de massa hypnose en ontdekken weer onze ware liefdevolle aard. Wij zijn allen liefdevolle, sociale (licht)wezens. We hebben anderen nodig. We verbinden en we delen!

Ontkoppelen van het oude systeem en je losmaken uit de massahypnose is een hele klus. Je moet diep naar binnen toe om te leren voelen wat er voor jou nu echt waar is. Waarom leef je zoals je leeft? Waarom reageer je zoals je reageert? Denk je zelf na of neem je alles aan. Veroordeel jij andere mensen om hun keuzes of kun je een open mind houden en mensen respecteren ook al zijn ze anders dan jij?

Kun je uit het systeem losbreken en zien dat er andere mogelijkheden zijn? 

Denk maar aan het doorbreken van een hardlooprecord. Jarenlang lukte het niemand dit record te breken. En toen een (top) hardloper het record brak kon ineens bijna iedere topper dat! Jij kunt het ook!

Het gaat erom te beseffen dat je anders kunt denken en voelen! Leven vanuit jouw gevoel, verbonden met je hart en innerlijk weten. Voor velen is dat spannend en nieuw.

Het is eigenlijk eenvoudig. Het kost wat moeite, het vergt moed om erop uit gaan, weg van de media, weg van de censuur, propaganda en manipulatie.

En samenkomen met gelijkgestemden. Om de energie, de liefde te voeden om thuis te komen in jezelf.