Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Emoties verstoord door vaccinatie?

Facebook
Twitter
LinkedIn

‘Tessa, ik weet niet wat het is. Ik heb zo zó zoóó hard gewerkt aan mijzelf en het ging echt veel beter met me. Maar nu is het weer helemaal mis. Ik voel me getriggert, angstig, onrustig. Ik  krijg mijzelf moeilijk gekalmeerd. Ik dacht dat ik voorbij dat punt was maar nu zit ik er ineens weer midden in! En dat terwijl het beter ging dan ooit. Leuk huis, leuke vriend, fijne baan…’

Toen ik Leona vroeg wat er was gebeurt gaf ze aan: ‘Niks! Ja ik heb momenteel wel meer last van mijn menstruatie. Sinds ik gevaccineerd ben heb ik eigenlijk continue dat ik bloedingen heb en ze duren langer. Voor mijn gevoel ben ik continue ongesteld. En ik voel me onzeker en wiebelig, ook zoals wanneer ik normaal gesproken ben als wanneer ik ongesteld moest worden. Zelfs mijn vriend zei het tegen mij: Normaal is dit 1 a 2 dagen per maand en nu ben je continue zo!’

Langzaam knoopten Leona en ik de puzzelstukjes aan elkaar. Eigenlijk ging het voorheen hartstikke goed met haar. Ze had na onze therapie haar angsten en kwetsbaarheden goed in beeld en kon ermee omgaan. De demonen uit haar verleden waren niet weg maar ze kon ze dragen en stond op een volwassen sterke manier in het leven. Er was een bepaalde balans.

Nu, sinds de vaccinatie lag haar hormoonhuishouding overhoop, was zij continue ongesteld en kon zij haar angsten niet meer de baas.

Het was net alsof zij terug in de tijd was gestapt.

Leona was niet de enige die dit meemaakte. Ook Cindy kwam terug in mijn praktijk. Ze was al meer dan 8 jaar weg gebleven en hoewel ik het fantastisch vond om haar weer te zien – en wat zag ze er prachtig uit!-  baarde de aanleiding me wat zorgen. Ze was weer somber en voelde zich weer opnieuw eenzaam. Toen we keken naar het stuk wat de eenzaamheid opriep, was dat hetzelfde stuk wat we hadden behandeld en waar zij al reeds 8 jaar geen last meer van had gehad. En nu speelde het weer op. We bespraken samen hoe ze hier mee om zou kunnen gaan. En naast het bespreken van technieken en tips, keek ik wat dieper in haar lijf.

Het voelde voor mij alsof haar vaccin een actief bestandsdeel had welke een ontwikkeling / trilling doorkruiste. Die de ontwikkeling die Cindy had doorgemaakt en daarbij de tredes die zij liep op haar pad, had doorgeknipt. Als een soort ketting die werd doorgeknipt. Haar verbinding met haar zielsontwikkeling leek verstoord.

Alsof Cindy even terug was gezet op een oude plek. Ik zag daarbij in haar energie nog wel de vaardigheden de we toen hadden aangeleerd. Zoals ik ook bij Leona zag dat ze wel begreep wat er gebeurde maar zij niet meer in staat was de verworven vaardigheden toe te passen. Waardoor ze beiden in oude emoties stortten. Alsof hun verworven vaardigheden losse brokken waren die normaal één geheel (een soort ontwikkelingsstreng) vormden.

Diezelfde middag had ik een persoonlijke sessie met Nathalie die mij belde voor haar dochter. Die leek vast te zitten in een persoonlijk proces. Haar dochter kim voelde zwaar, helemaal vast zittend. Ik werd er niet blij van en direct werd er in mijn hoofd een verbinding gelegd met een vaccinatie. Ik vroeg aan haar moeder of Kim gevaccineerd was. Dat was inderdaad het geval. Slechts 1x nog maar ze wilden binnenkort de tweede prik laten zetten. Ik adviseerde haar om hier goed over na te denken gezien het mogelijke gevolg. Voor mijn gevoel was Kim somber sinds haar vaccinatie. Ze kon de lasten die zij nu droeg qua studie, werk etc. minder goed aan.

Haar moeder aarzelde om het mij te vertellen maar gaf ten slotte aan: bij mij is mijn menstruatie helemaal van slag sinds de vaccinatie. Denk je dat dit hierdoor komt? Denk je wel dat het zal verbeteren?

Leona, Cindy, Nathalie en Kim zijn slechts enkele voorbeelden van vrouwen die ik op een dag (!) sprak welke in mijn ogen kampen met de gevolgen van de vaccinatie.

Hun energie en verbinding met hun persoonlijk ontwikkeling was verstoord geraakt. Hun hormoonhuishouding was overstuur. De gevolgen voor hen zijn emotionele en menstruele klachten! Het baart me zorgen! Zonder paniek te willen zaaien vind ik het mijn verantwoordelijkheid om te delen wat ik ervaar.

Ik maak me zorgen om mijn cliënten, om de gevolgen van de vaccinaties. Mijn advies is om te wachten met vaccineren totdat alle effecten van de vaccins grondig zijn uitgezocht door onafhankelijke partijen!

Wens je toch te vaccineren zoek dan een goede therapeut die je kan helpen om de gevolgen ervan te ontstoren! Zodat je niet net als Leona, Cindy, Nathalie en Kim vast komt te zitten in oude patronen, pijnlijke emoties en nare fysieke gevolgen!