Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Overledenen praten in je hoofd!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Regelmatig heb ik met mijn cliënten gesprekken over het doorkrijgen van informatie. Informatie via channelingen, informatie van overleden dierbaren en doorgevingen van gidsen.

Veel mensen twijfelen aan hun vermogens, doen hun ingevingen af als fantasie of durven zichzelf niet serieus te nemen hierin.

Het lijkt zo op mijn eigen gedachten’ of ‘Zeg ik dit niet gewoon tegen mijzelf? Verzin ik het niet gewoon zelf?’

Het lijkt soms wat verwarrend omdat gidsen, overledenen en ook hogere wezens communiceren via jouw energie. Vervolgens vertalen jouw hersenen die informatie naar iets begrijpelijks. Ze maken van de ontvangen energetische informatie; teksten, beelden en inzichten.

Het voelt daardoor soms als ‘van jouzelf’. Naarmate je meer geoefend raakt, meer kunt ‘ontvangen’ kunnen doorgevingen letterlijker worden. Je kanaalschap wordt dan sterker en je ‘hersenen zitten er minder tussen’.

Natuurlijk is dat laatste niet helemaal waar. Je hersenen blijven een functie vervullen, alleen wanneer je kanaalschap sterker wordt kun je soms ook zaken doorkrijgen die jouw hersenen nog nooit eerder hebben gezien, ervaren of gevoeld. Je hersenen fungeren als ontvangers / vertalers en besturen jouw lichaam. Zodat wat je door krijgt op aarde kan worden gemanifesteerd. Des te opener je kanaal des te meer letterlijk je zaken kunt doorkrijgen. Een vertaling van de hersenen blijft dan vaak achterwege.

Wanneer je dus het gevoel hebt dat je ‘iets doorkrijgt’ probeer het dan niet direct af te doen als een eigen gedachte. Maar sta open voor het idee dat er iemand via jouw hersenen en energie communiceert.

Kijk wat er komt en stel vragen. Je zult zien dat er antwoorden komen!