Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Wat is er na de dood?

wat is er na de dood
Facebook
Twitter
LinkedIn

Thee

Ik krijg van mijn geliefde een lekker ‘bakkie’ thee. Stoom dwarrelt naar boven en ik herinner me de vele sessies waarin ik gebruik maak van mijn thee om uit te leggen wat er gebeurt als we sterven…

We zijn als mensen net theewater. We worden in een vorm of glas gegoten. (ons lichaam) En we zijn in dat glas, we ‘leven’, zogezegd.

Wanneer we sterven zijn we als water dat kookt. Onze trilling versnelt en we stijgen op. Eerst zichtbaar als stoom maar allengs worden we steeds ijler en ‘verdwijnen’ we net als de waterdruppels in de lucht.

De waterdruppels die van het glas opstijgen zijn er nog, net als wij wanneer we sterven er nog zijn, alleen de waterdruppels zijn zo klein, fijn en ijl geworden dat we ze met onze ogen niet meer kunnen zien… Zo is dat ook met onze energie die wanneer we sterven van zichtbaar naar onzichtbaar transformeert.

Helderzienden en mensen die open staan voor dit soort verschijnselen zijn in staat de energie overledenen waar te nemen.
We zouden als we ons afstemmen op de lucht wel de energie van de waterdruppels geestelijk kunnen waarnemen. Net zoals ik als medium nog wel de energie van een overledene kan waarnemen.

We zijn dus net als het water in mijn glas aan overgangen onderhevig waarbij we middels een proces (van verwarming / versnelling) naar de volgende (andere) fase overgaan…
Wanneer je bang bent voor iets wat je voelt. Of wanneer je kind bang is voor geesten wil ik daar  aan toevoegen… dat we ook niet bang hoeven te zijn wan de stoom die omhoog kringelt vanaf het glas. Dat maakt ons niet angstig! Je kunt zonder gewond te raken gewoon door de stoom heen wapperen met je vingers!

Zo is het ook met ons als mens als we vergeestelijken na onze dood… we kunnen door die energievorm heen kijken en er zelfs doorheen wandelen, zonder dat we gewond raken! We krijgen hooguit kippenvel! Daar hoeven we niet bang voor te zijn! Als geestelijk wezen heb je weinig invloed op de aardse materie… we hebben (slechts?) invloed op gedachten, energie en emoties van mensen…

Wanneer je in een energievorm bent overgegaan kunnen we met onze elektrisch geladen energie wel elektrische apparaten beïnvloeden zoals de radio, lampen en andere apparaten. Op die manier kan een geest dus wel zijn aanwezigheid kenbaar maken om aan dierbare nabestaanden te laten weten ‘ik ben er nog’. Wederom is dat niets engs, eerder een geruststelling dat er van je gehouden wordt door je dierbaren ook al zijn ze overleden.