Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Wat is echt?

wat is echt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Regelmatig krijg ik vragen per mail of persoonlijk van mensen die zelf dingen waarnemen. Soms weten zij niet goed wat ermee te doen? Wanneer weet je wat ‘echt’ is en wat een ‘angst’ is. Wanneer is een voorspelling iets wat je naar buiten moet brengen en wanneer hou je het voor jezelf? Kun je mensen waarschuwen, zaken voorkomen, of krijg je dingen door zodat je er zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Een extra kans als het ware!

Zo kreeg ik van Steffie de volgende vraag:

******

Ik ben Steffie, 16 jaar oud en paranormaal begaafd. Zelf help ik hier geregeld mensen mee. Ik heb een tijd geleden iets doorgekregen, waar ik me geen raad mee weet, waarvan ik hoop dat jij me kan helpen: ik heb, nu ongeveer 2 à 3 weken geleden, gezien dat mijn opa zou gaan sterven. In de beelden wat ik toen zag, viel hij en was opslag dood. Laatst ontmoette ik hem en zag ik een heel mooi licht om hem heen. Een licht wat ik nog nooit eerder heb gezien. Ik kreeg, en heb dat gevoel nu nog steeds, dat zijn dood zeer dicht bij komt. Ik kan dat gevoel niet uitleggen, maar het lijkt een soort ‘weten’. 
Ik heb in een interview in een tijdschrift van jou, gelezen dat jij deze dingen ook doorkrijgt. Mijn vraag aan jou is: of ik hier nu inderdaad rekening mee moet houden dat dit op korte termijn staat te gebeuren en zo ja: hoe moet ik hier mee omgaan? En daar bedoel ik ook mezelf. Liefs Steffie

Mijn antwoord aan Steffie:

******

Hallo Steffie, 

Ik begrijp heel goed dat dit heel lastig is om mee om te gaan. 

Krijg je vaker dingen door die uitkomen? Soms hoeft het beeld niet daadwerkelijk en precies letterlijk uit te komen, maar kan de strekking -zijn naderende dood- de boodschap zijn. Dat weet je zelf wellicht het beste. Hoe je dingen doorkrijgt en of je je beelden en indrukken letterlijk kunt nemen hangt van je gave af, voor iedereen is dat anders en het is ook nog een bepaalde ontwikkeling die je doormaakt. 

De vraag is – uitgaande van jouw paranormale gave- ‘wat zou je met deze kennis willen doen?’. Je kunt deze ‘heads up’ gebruiken om meer contact met je opa te hebben, meer tijd in hem te investeren nu hij er nog is. 

Wanneer dierbaren van je opa er voor open staan dat je deze gave hebt, zou je hen kunnen informeren, zodat zij ook eventueel meer tijd met hem kunnen doorbrengen. 

Het blijft een lastige kwestie omdat wij helderzienden niet altijd exacte tijden en locaties kunnen zien. Ook is het niet altijd de bedoeling dat we mensen waarschuwen. Vaak krijg je wel een ‘weten’ of extra boodschap door zodat je weet of het ‘informatie voor jezelf’ is of bedoelt om iemand te waarschuwen om te voorkomen dat iets gebeurt. 

Omdat je beschrijft dat je een ‘weten’ ervaart kan ik je alleen maar aanraden om je indrukken serieus te nemen. afhankelijk van je gave weet jij hoe je normaal dingen doorkrijgt en of je je beelden letterlijk kan nemen.

Wellicht kun je ook vragen om meer inzichten en steun van je gidsen.

Hoe moeilijk het ook is, als zijn tijd gekomen is ben je er op geen enkele manier verantwoordelijk voor en zul je het niet kunnen voorkomen. Luister naar je hart dat is belangrijk!

Het kan bijvoorbeeld heel mooi zijn om een keer met je opa over de dood te praten als hij daar voor open staat. 

Liefs

Tessa

Vragen en antwoorden

Heb je vragen aan mij? Wil je weten hoe je iets werkt? Hoe je bijvoorbeeld iets kunt leren over je intuïtie, helderziendheid of hooggevoeligheid. Stel mij dan je vraag!

In mijn rubriek -vragen en antwoorden- beantwoord ik wekelijks vragen van mijn lezers.

Het gaat hierbij dus niet om persoonlijke vragen (al mag je me die gerust stellen in een persoonlijke sessie natuurlijk!) maar om iets meer algemene vragen. Waarvan de antwoorden niet alleen jou maar wellicht ook andere mensen zouden kunnen helpen!