Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
entiteiten
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees ook mijn andere blog over entiteiten!

Wanneer je bang wordt zoals een andere cliënte die ik afgelopen week sprak. Die het gevoel had dat ze wakker gemaakt werd, aanrakingen voelde, en gepest werd door een entiteit gaf ik ook aan het heft in eigen hand te nemen en heel duidelijk te zijn: ‘dit wil ik niet!’. Ze is een erg gevoelig persoon met paranormale aanleg. Dit had zij nog niet ontwikkelt en zij wist niet of ze dat ontwikkelen wil. Door deze aanleg is haar energie echter ‘verlicht’. Zij is niet ‘verlicht als mens, maar haar energie straalt een bepaald licht uit wat paranormale mensen uitstralen. Dit is een uiting van die aanleg en dat licht trekt mens dier maar ook overleden personen aan.

Instinctief weten alle wezens dat mensen met paranormale aanleg door dimensie heen kunnen zien.

Je kunt je voorstellen dat wanneer jij door een donkere straat wandelt en je hebt dringend hulp nodig of je bent bang, dat je aanbelt bij de woningen waar het licht brand toch? Nou zo werkt het ook voor mensen met paranormale gaves, zij zijn voor alle wezens als het ware een baken, een woning waar het licht brand en dus bellen ze aan.

En de een doet dat wat grover dan de ander. De een belt of klopt netjes aan en de ander probeert je bed te laten schudden. Het zijn slechts signalen dat er iemand iets van je wil. Angst maakt dat energie los komt te zitten waardoor de tekenen en signalen alleen maar sterker kunnen worden.

Mijn cliënte kon deze gevoelens en ook deze entiteit gewoon door duidelijk te zijn wegsturen. En dat deed ze. Met succes!

Ze had mij daar niet voor nodig! In feite heeft ieder mens voldoende power om entiteiten weg te sturen, slechts het geloof in jezelf is nodig. Zo wordt ook meteen duidelijk waarom twijfel en nieuwsgierigheid ervoor zorgen dat een -ongewenste- bezoeker niet weg gaat!

Het is alsof je dan tegen een inbreker zegt: ‘mijn huis uit!, terwijl je tegelijkertijd vraagt; ‘maar wat kom je eigenlijk halen?’ Door je indirecte vraag die -onbewust, vanuit nieuwsgierigheid wordt gesteld wordt de bezoeker uitgenodigd te blijven. Wat je zegt is dus minder belangrijk dan je bewuste intentie en je geloof in jezelf en in je eigen kracht!

Een entiteit heeft in onze fysieke dimensie de energie van een heel klein batterijtje. Terwijl je jezelf kunt vergelijken met een atoombom of hoogspanningskabel.

Jij bent dus in onze dimensie altijd sterker, en het is belangrijk dat nooit te vergeten!

Wanneer je bang bent of je bent in de buurt van pubers, kan er sprake zijn van lossere energie. Door angst spat er wel eens wat energie van je aura af. En doordat je in de puberteit zoveel energie voor groei en ontwikkeling genereert wordt in je cellen is de aura van pubers soms als een reusachtige vlam waar ook vonken van af spatten.

Deze (afspattende) energie kan door een handige entiteit gebruikt worden om jou of je omgeving te beïnvloeden. Zo kunnen ze jouw energie gebruiken om een lampje te laten knipperen, een geluidje te laten horen of een klein speelgoed autootje te laten rijden.

Dat gebeurt dus met je eigen energie gecombineerd met de intentie en energie van de entiteit. Deze voegt dan dus jouw energie en zijn eigen minibatterijtjes energie samen om iets ‘groots ‘ namelijk het bewegen / omvallen van een fotolijstje, het laten klinken van de deurbel of iets dergelijks in gang te zetten!

Daar hoef je dus niet bang voor te zijn. Des te banger je wordt des te meer energie er vrijkomt en des te meer je kunt ervaren. Je ervaart dan dus hoe je eigen energie wordt gebruikt voor die verschijnselen. Je hoeft niet bang te zijn!

Ja maar wat als ik een duw voel, of iets anders naars?

Dat is ook eng en dat snap ik helemaal, belangrijk is dus dat je bedenkt dat er gespeeld wordt met jouw eigen (!) energie! Je hoeft toch niet bang te zijn voor jezelf?

Invloed op deze werkelijkheid na de dood

Wanneer iemand sterft legt hij bepaalde energielichamen af. Des te meer aardse energie de persoon nog meedraagt des te meer signalen hij kan geven in onze werkelijkheid. Naarmate de overleden persoon langer geleden is overleden des te meer deze aardse energielagen zijn opgelost en des te minder heftige signalen mensen vaak krijgen. Er is simpelweg minder aardse energie over om op aarde signalen af te geven.

Is deze overleden dierbare dan weg?

Nee deze is niet weg. Hij heeft alleen minder aardse energie en daarmee minder invloed op onze werkelijkheid.

Wanneer je veel van iemand houdt ontstaat er een energieverbinding. Wanneer de persoon waar je zoveel van houdt sterft blijft deze energie verbinding tussen de energetische lichamen bestaan. Ook hierdoor kan de overledenen energie gebruiken om zich te laten ervaren. Dit is best ingewikkeld voor een overleden persoon, niet iedereen kan dat!

Omdat wij zelf spirituele wezens zijn in een fysiek lichaam kan de andere dimensie wel invloed uitoefenen op je bewustzijn. Het kan je dingen influisteren en des te gevoeliger je bent des te sneller je de ingevingen kunt oppikken.  Meestal maken je gidsen of engelen gebruik van deze methode om je inzichten of hulp te bieden.

In een zeldzaam geval kan een sterke geest proberen een levend persoon negatief te beïnvloeden. Het doel kan zijn om energie los te maken waardoor de geest in onze dimensie kan blijven bestaan. We hebben het dan inderdaad weer over een aanklever, of een negatieve entiteit. Gelukkig komt dat zelden voor!

Vragen en antwoorden

Heb je vragen aan mij? Wil je weten hoe je iets werkt? Hoe je bijvoorbeeld iets kunt leren over je intuïtie, helderziendheid of hooggevoeligheid. Stel mij dan je vraag!

In mijn rubriek -vragen en antwoorden- beantwoord ik wekelijks vragen van mijn lezers.

Het gaat hierbij dus niet om persoonlijke vragen (al mag je me die gerust stellen in een persoonlijke sessie natuurlijk!) maar om iets meer algemene vragen. Waarvan de antwoorden niet alleen jou maar wellicht ook andere mensen zouden kunnen helpen!