Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Energie Blokkades

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij mensen bestaan uit meerdere energie lagen. In iedere laag kan een blokkade of trauma aanwezig zijn.
Het is belangrijk te beseffen dat er geen één universele oplossing is voor alle mensen. De ene mens heeft hoofdpijn welke veroorzaakt wordt door voeding. De ander ervaart hoofdpijn door stress. Zo ligt ook de oplossing bij beide mensen op een heel ander (energie) vlak!

Wel is energie, simpelweg energie. Toevoegen van gezonde levendige energie helpt op ieder energieniveau het lichaam en de geest vooruit.

Zo kun je als je vast zit door te praten met een ander energie in beweging zetten. Andere manier om blokkades losser te maken, door te sporten kun je energie in beweging zetten, door te ademen kun je energie in beweging zetten, door interactie met anderen kun je energie in beweging zetten maar ook door letterlijk energie te ontvangen van een ander mens (bijvoorbeeld door magnetiseren) of vanuit de kosmos kan energie in beweging komen.

We hebben op alle energieniveaus toegang tot onze energie. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ieder energieveld heeft invloed op het andere energieveld. Hierdoor is er ook zoveel mogelijk en hierdoor is er niet slechts een manier om wonderen te laten ontstaan.
Je kunt de manier vinden die bij jou past!
Ik ontmoette onlangs een depressieve man -Henk, in mijn praktijk. Depressie kan met vele zaken te maken hebben bijvoorbeeld voeding, onverwerkte emoties en denk valkuilen, kunnen depressieve gevoelens veroorzaken. Bij Henk kwamen we erachter dat hij  in zijn leven onvoldoende voldoening en zingeving ervaarde. Niets gaf hem zoveel voldoening dan er voor anderen te zijn! Wanneer hij zich verveelde, of hij had weinig om handen dan raakte hij depressief en viel zijn aandacht op al het onrecht in de wereld. Zijn geest ging dan op de loop met hem. Zijn geest focuste zich dan automatisch op de zaken die niet fijn waren met alle gevolgen van dien!
Doordat we erachter kwamen dat Henk er baat bij had om in zijn leven meer vervulling te zoeken kon hij zijn depressie overwinnen!
Door energie op een spiritueel vlak in beweging te zetten zou de depressie -in zijn mentale energielaag, verdwijnen!